EK sports

Elroy Konijn richt zich met EK sports op het gezond maken en houden van het lichaam. Dit doet hij door het geven van personal training (1:1, 1:2 en small group training), sportmassage en de behandelmethode mylogenics (blessurebehandeling en blessurepreventie). Aandacht voor de klant en brede kennis en ervaring dragen bij aan het behalen van goede resultaten.

Lees meer

Obdam in Balans

Corine van der Molen wil mensen vanuit een vernieuwend perspectief inspireren bij het verkrijgen of behouden van een goede fysieke en mentale gezondheid. Dit doet zij door middel van massages en therapeutische behandelingen. Als cognitief therapeut, psychologie- mindfulness coach, orthomoleculair voedingsconsulent en massage therapeut heeft zij veel kennis en ervaring om structurele veranderingen in voeding, lijf en mind door te voeren.

Lees meer

Kind in bloei

Kind in Bloei is dé praktijk voor (hooggevoelige) kinderen, jongeren en ouders. Als coach begeleidt Marieke de Boer-Paardekooper (hooggevoelige) gezinsleden die te maken hebben met onbegrip. Door inzicht en bewustwording van de behoeftes van ieder gezinslid, wordt er gewerkt aan méér verbinding met elkaar zodat er weer harmonie en plezier is binnen het gezin.

Lees meer

MSc Diëtist José Oudejans

Als diëtist is José de specialist op het gebied van voeding en gedrag, zowel in gezondheid, bij ziekte maar ook in combinatie met sport. Wil je eerlijk advies en iemand die jouw coacht en stimuleert om gezonde keuzes te maken? José helpt je om op een verantwoorde manier je persoonlijke doel te bereiken. Praktisch, duidelijk en op basis van wetenschappelijke onderbouwing.

Lees meer

Profess Fysio

Profess Fysio is een contractvrije fysiotherapiepraktijk met diverse specialisaties, waar de klant centraal staat in zijn eigen herstelproces. Door de langere behandeltijd kan er uitgebreider de tijd genomen worden voor de behandeling en de klant. Direct aan de slag op de eerste afspraak, een eerlijk advies en niet meer behandelen dan nodig. Dat is waar wij voor staan. Profess Fysio is gespecialiseerd in zowel acute als langdurige chronische klachten.

Lees meer

TopFitTest Gezondheidstesten

TopFitTest is een test- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in het afnemen van sport- en gezondheidstesten en het geven van trainingsadviezen. Voor mensen die willen weten hoe het met een aantal belangrijke gezondheidsrisico’s gesteld is, is er de Gezondheidstest. Deze test bestaat uit een aantal fysieke metingen, een uitgebreide inspanningstest met ademgasanalyse en een uitgebreid testrapport.

Lees meer

Obdam in Balans is een feit

Geweldig dat heel veel mensen inmiddels ook mijn praktijk in Obdam hebben ontdekt. Dat vroeg om een naam aanp...

Kinderoppas geopend

Vanaf nu is onze kinderoppas in De Kern geopend! Ouders, opa’s, oma’s en verzorgers die graag willen sp...

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van De Kern en regelmatig informatie ontvangen omtrent Sport, Health & Wellness?