SPORTMASSAGE | ELROY KONIJN

Naast Personal Trainer en Mylogenics practitioner ben ik al een aantal jaar gediplomeerd sportmasseur. Het is belangrijk dat je je lichaam goed onderhoudt. Dit kan door middel van massage. Sportmassage heeft als doel de verklevingen in het spierweefsel te verwijderen, de doorbloeding te verbeteren en dit helpt je te herstellen. Blessures worden behandeld, voorkomen en sportmassage houdt de spieren soepel. Ook heb ik me gespecialiseerd in Triggerpoint massage, dit is het behandelen van specifieke pijnpunten of spierknopen.

Tarieven
30 minuten: € 25,-
60 minuten: € 45,-

Afspraak maken
Wil je meer informatie of een afspraak met mij maken, neem dan contact met mij op via 06-46736904 of elroykonijn@hotmail.com

 

Massagetherapeut, cognitief therapeut, orthomoleculair voedingstherapeut | Corine van der Molen

 • Therapeutische massage behandelingen
 • Cupping behandelingen

De therapeutische massages en cupping behandelingen kennen vele belangrijke elementen. Het behandelt de acupunctuur punten en meridianen (de (onzichtbare energiebanen van ons lichaam). Het heeft een zeer positieve invloed op onder andere het immuunsysteem, zenuwstelsel, gemoedstoestand, bindweefsel, de hormoon huishouding, vastzittende spieren. Het heeft een stress reducerende werking en stimuleert de doorbloeding. Uit ervaring is gebleken dat een massage eens in de 4 weken al een preventieve werking heeft om klachten te voorkomen. Ook voor kinderen. Er wordt gemasseerd met uitsluitend ayurvedische en biologische producten van hoogwaardige en zuivere kwaliteit, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Massage behandelmethodes

 • Japanse Balans massage (rug- armen-hoofd-gezicht)
  Hier worden drukpunten, meridianen (energiebanen) en het bindweefsel op effectieve wijze behandeld. De populariteit van deze massagevorm stijgt de laatste jaren enorm vanwege de positieve effecten en voordelen op het gebied van gezondheid en ontspanning.
  € 45,- (60 minuten)
 • Mindfulness massage (rug, benen, armen, gezicht)
  Dit is een holistische ontspanningsmassage. Reflexpunten worden gestimuleerd die in verbinding staan met het bloedvatenstelsel organen en spieren. Hier worden stressgevolgen gecorrigeerd. Het verbetert de weerstand, activeert de bloedsomloop, bestrijdt stress, vermoeidheid, overgangsklachten, buik/hoofdpijnklachten en slapeloosheid.
  € 45,- (60 minuten)
 • De Haptische massage
  Hier komen coaching en massage technieken samen. Via spier- en zenuwoverdracht werkt de massage namelijk tot in de diepste lagen van het lichaam door. Het benaderd de psychische gesteldheid via het lichaam bij klachten o.a. als stress, hyperventilatie, angst- en paniekstoornissen, hoog gevoeligheid. Het lost spanningsklachten op en disbalans in het zenuwstelsel wordt hersteld.
  € 50,- (60 minuten)
 • Korte massage (rug, gezicht, hoofd)
  Geeft de benodigde relaxatie bij hoofdpijn, rugpijn, stijve nek, kaakklachten en wordt ingezet om spanningsklachten te verlichten wanneer je maar heel even dat moment van ontspanning wilt ervaren.
  € 27,50 (30 minuten)
 • Cupping
  Zeer effectief bij o.a. vast zittende spieren, hoofd, kaakpijnen, buik en spijsverteringsklachten, slecht slapen, cellulitis. Stagnaties worden opgelost en afvalstoffen afgevoerd. Je voelt je na afloop opgeruimd en weer lekker in je vel.
  € 45,- (60 minuten)
 • Duo massage
  Net als de voetreflexologie bevinden zich ook op het hoofd en gezicht veel zones en punten die positief beïnvloed worden door drukpuntmassage. De massage technieken zijn o.a. gericht op het ontspannen van het zenuwstelsel en heel veel meer klachten. Het vindt plaats in 1 ruimte. Bij Elly worden de voeten heerlijk gemasseerd en ontvangt de ander de Japanse balans massage door Corine. Na ongeveer 30 minuten wisselt men van behandeling.
  € 85,- 2 personen (75 minuten)

Openingstijden
Maandag: 12.30-17.00 uur
Dinsdag: 9.00-17.00 uur
Woensdag: 12.30-17.00 uur
Donderdag: 12.00 -17.00 uur
(Vrijdag en zaterdag in overleg)

Afspraak maken
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je terecht op 06-3740 2637 of mail naar obdaminbalans@gmail.com.

Masseur Elly van de Wiel

Mijn naam is Elly van de Wiel en binnen Obdam in balans geef ik de de voetreflex en de ontspanningsmassage.
Als fitnesstrainster begeleid ik deelnemers die hun sportprestaties willen verbeteren. Daarnaast werk ik met passie en zorg aan de ontspanning op het gebied van de voetreflex massages die passen binnen het concept van Obdam in Balans.

Voetreflex therapie
De Voetreflex therapie is een behandeling die gebaseerd is op de gehele voet. Door middel van speciale handgreeptechnieken worden de klachten elders in het lichaam aangepakt. Spieren, organen, klieren en andere delen van de mens corresponderen namelijk met bepaalde delen van de voetzolen. De therapeut geneest dus niet zozeer, maar bevordert vooral de natuurlijke processen binnen het lichaam. De speciale voetmassage is daarnaast ook nog eens heel ontspannend!

Ontspanningsmassage
De ontspanningsmassage is een goede manier om lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Het zorgt voor harmonie en balans en verbetert de doorbloeding van het lichaam. Door de zachte tot stevige knedingen worden de huid en spieren ontspannen.

Duomassage
Samen met Corine werk ik aan de fysieke en de mentale gezondheid van onze klanten. Gebleken is dat men ook graag met z’n tweeën de praktijk bezoekt. Daarom bieden wij de Duo massage aan. De Duo massage vindt plaats in 1 ruimte. Bij de een worden de voeten heerlijk gemasseerd en ontvangt de ander de Japanse balans massage. Na ongeveer 30 minuten wisselt men van behandeling. Wij behandelen voet en hoofd als een geheel. Deze combinatiebehandeling gaat uit van het principe dat alle organen en onderdelen in het lichaam weerspiegeld worden op de voeten, voetzolen, hoofd en gezicht. Een succesvolle formule die zeer vitaliserend werkt en het gehele lichaam weer weldadig laat aanvoelen

Tarieven:
€ 30,- (30 min)
€ 54,- (60 min)
€ 78,- (90 min)
Duo massage: € 85,00 voor 2 personen (75 min)

Afspraak maken
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je terecht op 06-12682634 of mail naar obdaminbalans@gmail.com.