SPORTMASSAGE | ELROY KONIJN

Naast Personal Trainer en Mylogenics practitioner ben ik al een aantal jaar gediplomeerd sportmasseur. Het is belangrijk dat je je lichaam goed onderhoudt. Dit kan door middel van massage. Sportmassage heeft als doel de verklevingen in het spierweefsel te verwijderen, de doorbloeding te verbeteren en dit helpt je te herstellen. Blessures worden behandeld, voorkomen en sportmassage houdt de spieren soepel. Ook heb ik me gespecialiseerd in Triggerpoint massage, dit is het behandelen van specifieke pijnpunten of spierknopen.

Tarieven
30 minuten: € 25,-
60 minuten: € 45,-

Afspraak maken
Wil je meer informatie of een afspraak met mij maken, neem dan contact met mij op via 06-46736904 of elroykonijn@hotmail.com

 

ALLROUND MASSAGETHERAPEUT | CORINE VAN DER MOLEN

Binnen De Kern geef ik verschillende massage vormen:

 • Japanse Balans massage (rug-hoofd-gezicht)
  Drukpunten, meridianen en het bindweefsel worden op effectieve wijze behandeld. Reflexzones worden weer in balans worden gebracht kunnen systemen weer in energie opdoen. De populariteit van deze massagevorm stijgt de laatste jaren enorm vanwege de positieve effecten en voordelen op het gebied van gezondheid en ontspanning.
 • Abyhanga massage (benen, rug, armen, gezicht)
  Verbetert de weerstand en activeert de bloedsomloop. Bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Draagt bij aan lichaamsbewustwording en een totale verlichting van spierspanning.
 • De Haptische massage (benen-rug-nek-hoofd)
  Hier komen coaching en massage technieken samen. Het benaderd de psychische gesteldheid via het lichaam bij klachten o.a. als stress, hyperventilatie, angst- en paniekstoornissen, hoog gevoeligheid. Het lost spanningsklachten op en disbalans in het zenuwstelsel wordt hersteld.
 • Kindermassage
  Kindermassage helpt bij het verwerken van prikkels vanuit hun omgeving. Een verstoring op het fysieke en emotionele vlak kan dan al snel ontstaan met allerlei klachten als gevolg. Het kan zelfs de prestaties op school teniet doen. Van 4-12 jaar.
 • Cupping
  Vanuit de traditionele Chinese geneeswijze wordt cupping gebruikt om meridianen en acupunctuurpunten te behandelen. Stagnaties in de energiebanen worden opgelost, afvalstoffen afgevoerd en het zelf genezende vermogen gestimuleerd. Je voelt je opgeruimd en lekker in je vel. Ontdek ook welke heilzame werking cupping heeft op jou gezondheid. Het in Balans brengen van lichaam en geest wordt hier echt ervaren.
 • Facial massage
  Meridianen en acupunctuurpunten worden hier behandeld. Stagnaties in de energiebanen worden opgelost, afvalstoffen afgevoerd en het zelf genezende vermogen gestimuleerd. Het in Balans brengen van lichaam en geest wordt hier echt ervaren. De facial massage verbetert de bloedtoevoer, verhoogt de souplesse. Vermindert rimpels en fijne lijntjes. Het draineert vochtwallen en behandelt de onderkin. Resultaat is een gezonde gloed en een huid die verstevigd wordt.
 • Duo massage Face & Feet
  Hier behandelen Corine en Elly voet en hoofd als 1 geheel. Deze combinatiebehandeling gaat uit van het principe dat alle organen en onderdelen in het lichaam weerspiegeld worden op de voeten, voetzolen, hoofd en gezicht. Een succesvolle formule die zeer vitaliserend werkt en het gehele lichaam weer weldadig laat aanvoelen. De duo massages worden in 1 ruimte gegeven.

Tarieven
Japanse Balans massage € 45,- (60 min)
Abhyanga massage € 45,- (60 min)
Haptische massage € 50,- (60 min)
Kinder massage € 30,- (30 min)
Cupping € 45,- (60 min)
Cupping face € 30,- (30 min)
Duo massage € 85,00 voor 2 personen (75 min)

Openingstijden
Maandag: 12.30-17.00 uur
Dinsdag: 9.00-17.00 uur
Woensdag: 12.30-17.00 uur
Donderdag: 9.00-17.00 uur

Afspraak maken
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je terecht op 06-3740 2637 of mail naar hoorninbalans@gmail.com.

Elly van de Wiel geeft binnen het massageteam de ontspannings- en voetreflexmassage.

 • ontspanningsmassage is bij de meeste mensen wel bekend. Even wat tijd voor jezelf nemen. De massage geeft je een rustig gevoel, het ontspant je spieren en bevordert de doorbloeding.
 • voetreflexologie is een therapie die gericht is op de zones van de voet die in verbinding staan met diverse organen, zenuwen en klieren. Het lichaam wordt als het ware weerspiegeld op de voeten en handen. D.m.v. een speciale massage van de reflexpunten worden reacties in het lichaam verkregen. Dit kan verlichting brengen bij depressies, hoofdpijn, migraine, maagklachten, eczeem, allergieën, hyperventilatie, rugklachten, enz.
 • Duo massage Face & Feet
  Hier behandelen Elly en Corine voet en hoofd als 1 geheel. Deze combinatiebehandeling gaat uit van het principe dat alle organen en onderdelen in het lichaam weerspiegeld worden op de voeten, voetzolen, hoofd en gezicht. Een succesvolle formule die zeer vitaliserend werkt en het gehele lichaam weer weldadig laat aanvoelen. De duo massages worden in 1 ruimte gegeven.

​Tarieven:

€ 30,- (30 min)
€ 54,- (60 min)
€ 78,- (90 min)
Duo massage: € 85,00 voor 2 personen (75 min)

Openingstijden
Maandag: 13.00-18.00 uur
Woensdag: 19.00-22.00 uur
Donderdag: 09.00-13.00 uur

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kun je terecht op: 06-12682634