EK sports

Elroy Konijn richt zich met EK sports op het gezond maken en houden van het lichaam. Dit doet hij door het geven van personal training (1:1, 1:2 en small group training), sportmassage en de behandelmethode mylogenics (blessurebehandeling en blessurepreventie). Aandacht voor de klant en brede kennis en ervaring dragen bij aan het behalen van goede resultaten.

Lees meer

Sportstudio De Boer

Sportstudio De Boer is een professionele sportschool waar het accent ligt op persoonlijke aandacht en resultaatgericht trainen onder begeleiding. Wij werken met een team van zeer enthousiaste, gediplomeerde trainers die voor jong en oud klaar staan voor fitness, personal training, small group training, groepslessen (o.a. spinning, fitboksen, yoga, pilates, power pump, bootcamp, streetdance en meer). Ook hét adres voor sportvasten, topsporters en bedrijfsfitness.

Lees meer

TopFitTest Prestatietesten

TopFitTest is een test- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in het afnemen van sport- en gezondheidstesten en het geven van trainingsadviezen. Voor fanatieke duursporters is er de PrestatieTest. Deze test geeft een zeer goede indruk hoe het met verschillende belangrijke prestatiebepalende factoren is gesteld.

Lees meer

Tredus sportopleidingen

Tredus Opleidingen is een opleidingsinstituut dat sinds 1997 de beste branche erkende deeltijdopleidingen aanbiedt binnen de sport- en gezondheidsbranche. Ons doel is om mensen met passie voor de sport- en gezondheid op te leiden. Hierbij is coaching een essentieel onderdeel van de opleiding. Wij bieden opleidingen en specialisaties aan op het gebied van fitness en personal training.

Lees meer

Obdam in Balans is een feit

Geweldig dat heel veel mensen inmiddels ook mijn praktijk in Obdam hebben ontdekt. Dat vroeg om een naam aanp...

Kinderoppas geopend

Vanaf nu is onze kinderoppas in De Kern geopend! Ouders, opa’s, oma’s en verzorgers die graag willen sp...

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van De Kern en regelmatig informatie ontvangen omtrent Sport, Health & Wellness?