Terug naar het overzicht

Hollend stilstaan

ChiRunning en ChiWalking is leuk, lekker buiten en vooral gezond. Daarom geniet ik er zo van. Ik ben graag buiten en met mensen op pad. Ik ben op zoek naar balans en ik laat me graag inspireren door mensen die vanuit deze focus de wereld benaderen.

Mijn naam is Anneke Koeckhoven, eigenaar van HOLLEND stilstaan; balans door beweging. Ik ben een dochter van Adam en Mona  Koeckhoven, geboren in de Schermer en woon in De Goorn samen met Jan. We hebben twee geweldige meiden gekregen.

Chi is een fantastische manier om jezelf fysiek te ontwikkelen tot een vitaal mens. Door de specifieke technieken toe te passen voel je de levenslijn, ervaar je de ontspanning en wordt je energieker. Je leert ontspannen om te gaan met jezelf en je omgeving en gebruik te maken van de krachten die er zijn.

Wil je gewoon moeiteloos en blessurevrij leren (hard)lopen of een uitstekende wandeltechniek aanleren? Wil je coaching? Ik help je graag. Ik kijk ernaar uit om je te mogen verwelkomen bij een van de activiteiten die ik vanuit De Kern in Obdam mag organiseren. Op de website van Hollend stilstaan kun je naast de activiteiten in Obdam meer lezen over de activiteiten die wij organiseren.

Met sportieve Chi-groet,

Gecertificeerd ChiWalking & ChiRunning Instructor Anneke Koeckhoven