Terug naar het overzicht

Even voorstellen: Corine van Hoorn in Balans

Een super concept waarin we een mooie uitwisseling kunnen aangaan tussen diverse disciplines. Dat is volgens mij waar De Kern voor staat. Binnenkort vestig ik hier ook mijn praktijk Hoorn in balans, een praktijk die zich inzet voor de fysieke en mentale gezondheid.

Mijn naam is Corine van der Molen, woonachtig in Hoorn. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen dochters. Voor een aantal ben ik een bekend gezicht, op zaterdagochtend moedig ik namelijk een groep geweldige deelnemers aan tijdens de spinningles om 9.30 uur. Een feestje om te doen.

Mijn werkzaamheden in het kort zijn: cognitieve coaching, massage therapie, vitaliteitscoaching en coaching op het gebied van voeding. De mix voor een goede balans tussen lichaam en geest. Ik heb een sterke affiniteit met het begeleiden en behandelen van mensen. Binnen mijn specialisaties wil ik mensen leren hoe je vanuit bovenstaande aanbod een goede gezondheid kan behouden en/of verkrijgen.

De massagetherapie die ik aanbied geeft je inzicht en werkt effectief bij diverse klachten. De fysieke en mentale gezondheid wordt hier echt ervaren en in Balans gehouden of gebracht.

We leven in een tijd waarin we hebben geleerd dat we continue moeten aanpassen en door ‘moeten’ gaan. We blijven in onze drukte hangen.
Ontspan jij genoeg? Weet je eigenlijk wel wat je voelt, of ga je altijd maar door onder het mom van ‘niet zeuren maar doorgaan?’

Klik hier voor meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen.
Tot ziens!